Mindenki egyért, egy mindenkiért...avagy hogyan segítsük egymást október 22-ig! :)

Hasznos információk az eddigi tapasztalatok alapján....

„Eszméletlen ez az egész... és mindjárt megtörténik. Azonban, hogy minden simán menjen, az alábbiakban szeretnénk felhívni a figyelmeteket pár dologra! 😊 

Ha befizetted már a nevezési díjat, és ez idáig nem kaptál fizetési visszaigazolást (szeptember 7-ig), akkor küldj egy e-mailt az info@goodfoot.hu-ra, de előtte kukkants rá a spam mappára is. :)

Csak hogy mindenki tisztán lásson, a nevezési díj tartalmazza:
a pálya biztosítást,
a rajtcsomagot,
az időmérést,
a frissítést,
a verseny technikai pólóját,
az egészségügyi felügyeletet
és az érmet.
Amit viszont NEM tartalmaz, az befizetés banki költségét...ezt hozzá kell tenni a nevezés díjhoz! Ezt eddig nem mondtunk, most mondjuk!
Ezen költség akkor merül fel általában, ha személyesen fizetitek be a bankba!


Ha nem írod be a  nevezési díj utalásakor a nevedet és születési dátumodat a közleménybe, akkor Isten lássa lelkünket, bármennyire igyekszünk, nem fogjuk tudni kihez tartozik a befizetés. Ha Józsi bácsi fizeti be helyetted, akkor is szerepeljen a Te neved és születési dátumod a közleménybe.


Bármilyen módosítási igényed van ezt legkésőbb 2017. szeptember 25. 12: 00 óráig jelezd felénk, ezt követően nem áll módunkban a változtatások módosítását elvégezni!


A nevezésről kapott igazolás nem egyenlő a fizetés visszaigazolással! Amennyiben a goodfoot.hu oldalon neveztél és ezután kaptál egy mailt tőlünk az igazolja a regisztrációdat, viszont a rajtlistára rákerülni, kedvezményesen szállást foglalni, a versenyen részt venni, a fizetés visszaigazolás „dokumentummal” tudsz.

Kérlek, segítsük, egymást mi azt szeretnék, ha jó élményekkel, pozitív tapasztalatokkal gazdagodhatnátok az I. Őrség Félmaratonon!


MesiHírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.


Támogatóink